Welkom op de website van SouplessePlus

SouplessePlus is een nieuwe massagepraktijk in Purmerend, en wel in de Purmer-Zuid. In deze praktijk zijn verschillende soorten massages mogelijk zoals bijvoorbeeld sportmassage en diverse soorten ontspanningsmassages. Ook worden lymfedrainage behandelingen gegeven en horen orthopedische tapings tot de mogelijkheden.

Massagepraktijk SouplessePlus bedient niet alleen cliënten in Purmerend of de Purmer-Zuid maar ook cliënten in omliggende plaatsen in de regio Noord Holland.

Mijn filosofie

Regelmatige massages hebben een positieve invloed op je conditie, gezondheid en humeur waardoor je lekkerder in je vel zit. Je voelt je fit, vitaal en je hebt meer plezier in het leven.

Mijn benadering is betrokken zijn en oprechte belangstelling hebben voor mensen. Ik masseer met aandacht en concentratie maar altijd met een persoonlijke benadering.

Doel is dat mijn cliënten zich na een massage altijd beter voelen dan daarvoor.

Waarom bij SouplessePlus?

SouplessePlus onderscheidt zich door het verzorgende karakter van de behandelingen die altijd individueel zijn afgestemd. 
Cliënten laten zich graag in de watten leggen en aangezien in de huidige maatschappij de agenda's behoorlijk vol zitten kan een ritje naar de sauna of wellness toch een tijdrovende aangelegenheid zijn. 
Bij een dergelijk instituut is een massage 'de slagroom op de taart'. En juist díe massage is gemakkelijker in te plannen als deze in de directe omgeving te krijgen is. Dat daarbij ook nog het beoogde resultaat wordt bereikt, nl een goede massage die leidt tot ontspanning, maakt de cirkel rond.